Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Lite förbättringar här hemma.

Ja detta är toalettdörren som äntligen är fixad. Det var väl på tiden. :) Nu är det inte mycket kvar här hemma. :-)


Ja ni får bortse från stöket på bänken men nu är köket äntligen klart! :) Själv kortade jag sladden till spottarna under skåpen och satte ny strömbrytare och fäste det snyggt och så borrade jag upp listen så man döljer allt. :) Jag kan om jag vill. :)

0 thoughts on “Lite förbättringar här hemma.

  1. Vad fint ni har det!! Jag vill oxå börja fixa och dona, men det bli först då vi flyttar till det som skall bli vårt hem. Där vi bor nu känns inte alls som hemma utan mer som en mellanlandning/hotell..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *