Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Stockholm dag 2

Bättre sent än aldrig. Här kommer bilder från dag 2. =) Det blev mycket hamburgare på resan men vi hann iaf prova Stockholms kebab och den slår ju inte Malmös och speciellt inte deras micro tinade falaflar! =S
Denna dag började inte så bra när det gällde vädret med mycket regn men trevligt var det ändå. Vi gick och kollade i affärer och sambon och jag fick en stund för oss själva från de andra (ja Isak var ju såklart med oss men han sov i vagnen) och det var mysigt att promenera tillsammans och kolla lite affärer. :)
Kvällen slutade med att vi satt på hotellet och snackade lite skit och sen var även denna dagen slut och som alltid denna resan så var Isak helt underbar, glad och duktig. =D Ja mycket av detta har faktiskt hållit i sig sen resan! {lang: ‘sv’}

0 thoughts on “Stockholm dag 2

  1. åh hoppas ni haft en härlig vistelse här i huvudstan! Och det låter som jag måste prova Malmös kebab och falafel nån gång… ;)Från början kommer jag från Härnösand, ca 40 mil norrut från Sthlm. Flyttade hit då jag var 15 och började en gymnasieskola här :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *