Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Stockholm dag 1 – Del 2/2

När vi väl kommer fram till hotellet så måste ju sängen provliggas. =P Vi bodde på Ibis hotell som jag skrivit om tidigare och det är helt ok standard. Bra för det vi betalade för om man säger så. :)Isak skulle ju också prova sängen! =DDet var skojigt!

Vi var 3 familjer med vars ett barn. Pojken 2 år och flickan strax under det. Men det blev inte mycket slappande den dagen men tyvärr kom vi lite sent till Skansen så vi gick bara runt området utanför längs kanalen och kollade runt lite. Gröna lund var inte heller lönt då barnen är så pass små.

Denna bild går att klicka för större. :)
Det blev en massa promenad och en massa stress kändes det som men det la sig till nästa dag. Denna kvällen blev det sent i säng och så även för Isak. Han väckte mig dessutom inte på hela natten utan först kl 8! Underbara Isak. Hur hur snäll var han inte när vi åt på restaurang. Första dagen undanstökad och bums i säng!

Fortsättning följer…

0 thoughts on “Stockholm dag 1 – Del 2/2

  1. Tack så mkt söta!Ohh sikken sötnos du har som tumlar runt bland lakarna. :DKram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *