Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Idag blir Isak 9 månader!

Han sätter sig nu själv upp i sängen och äntligen så tar han själv sin napp till munnen när han sover! =D
Och ikväll lovar jag lägga upp bilderna från Stockholm! =D Nu ska Isak få sin frukost! :) Ha en underbar dag i värmen!

0 thoughts on “Idag blir Isak 9 månader!

  1. åh det där lilla charmtrollet allstå, han är så jääkla söt!Grattis i efterskott från oss!kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *