Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tillbaka hemma i Malmö!

Och visst hann vi med lite shopping! Dessutom riktigt nöjd med mina inköp som jag fick till riktigt bra priser. =D

Ja bodyn som jag köpte till Isak är inte köpt där. :) Men tyckte ju Isak skulle få något från resan med.

Känns riktigt konstigt att vara hemma. =/ I det mentala är man fortfarande i Stockholm. Skumt!
Har fortfarande lite att packa upp men det är inte mycket. Men Isak har somnat och vill inte störa han. Idag har han verkligen varit gnällig. Han verkar gilla Stockholm. 😉 Kanske vill han tillbaka. Eller så är det den jobbiga färden hem då han blev väckt hela tiden från sin nattsömn och ex fick följa med till McD kl 23:20. Han väckte mig kl 07:30 i morse och då fick han sin gröt och sen somnade vi om kl 9:00 till kl 12:00 då vi alla gick upp och åt frukost (Isak sin lunch) Och kl 14:00 var han så gnällig och tillslut fattade hans mamma att han var trött igen så han fick somna i min famn. 😉 Nu sover han fortfarande, ja i sin säng då. :-)
Kommer såklart fler bilder från resan!  Ska kolla igenom dem och sortera och sånt.
Hoppas nu alla hade en trevlig Midsommar. Det hade vi. Fast inget speciellt typ typiskt Midsommar firande utan mest promenader och sånt. :)

0 thoughts on “Tillbaka hemma i Malmö!

  1. Härligt med shopping, vi var på Barkarby i helgen också (outlet-en) – de brukar inte ha så jättemycket men jag hittade en hel del att prova – inget som jag köpte dock.. får gå dit utan otålig bebis och dito man tror jag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *