Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vikt lista – Vecka 12! =D

Total viktförlust sen nyår!
Vikt och mått 19/3-11   
(170cm) 71,6kg  (-0,6kg sen förra veckan)

Helt otroligt! Jag trodde inte jag skulle gå ner i vikt och inte sen jag fuskvägt mig i veckan och sett att jag till och med gått upp! Men jag har gått ner och det känns så underbart! 2,9kg till första målet! =O Oj det närmar ju sig! :)

0 thoughts on “Vikt lista – Vecka 12! =D

  1. Fy f-n, jag får ångest…jag vill oxå.Var é min karaktär??? du e så duktig, jag måste verkligen oxå ta tag i träningen…kram/C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *