Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Kaffe underbara kaffe

Ja utan mitt kaffe är jag inte jag. :) Så snart är jag människa igen!

Igår var vår gamla hund här med sin nya familj. Dem har nu haft henne 1,5 år och det går jätte bra och dem verkligen älskar henne. Hon tränar för fullt och dem ställer ut henne. Här kommer några bilder från när vi hade henne. :)

Den ljusa hunden hade jag i 2 år och det smärtar verkligen i hjärtat att jag gjort mig av med dem men det var det bästa för dem. I sånt läge kan man inte tänka egoistiskt. Jag hade inte tillräckligt med tid. 
Familjen som var här hade en jättefin gåva till Isak! 

Det är ägarens mamma som gjort den och vill ni också ha något sånt kolla då in på denna sidan.  http://www.brbroderi.se/
Du kan själv ta med något du vill ha brodyr på. Du kan även ta med egna motiv du vill ha på en handduk eller liknande. :)

Idag börjar steg 2 i babysimmet och det är min tur att vara i bassängen idag. Skoj!

En sak till. :) Isak gillar verkligen bolibompa introt! Skrattar varje gång han ser det! :)

0 thoughts on “Kaffe underbara kaffe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *