Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Helt slut är man idag…

Ja man tar verkligen i när det är fint väder. Är ju ett måste att ta sig ut och promenera och det gjorde vi såklart efter babysimmet! Förresten så gick det jätte bra idag. Första kursen på steg 2 och det var en annan lärare. Han frågade mig om jag var förvånad (ja det var en manlig) och jag svarade ja för förra läraren hade sagt att vi skulle ha henne. Men glad för bytet faktiskt. Vi fick ju mejl att kursen skulle börja 12:45 ist för 12 och det verkade passa Isak utmärkt då han kunde sova ut sitt morgon pass ordentligt utan att jag behövde väcka han och visst gick det super på simmet! Isak var på strålande humör och vatten i ansiktet är väl inget. 😉 Inga problem heller att ligga på rygg i vattnet och få vatten i öronen. Men tillbaka till läraren. Grymt bra var han och han visade allt väldigt noga och var tydlig i både förklaringar och sång. Jätte nöjd är både sambon och jag med han! =D

Efter simmet blev det en lång promenad i stan. BK och vidare promenad hem igen. Vi var hemma först kl 16:00. Helt slut var vi. Isak hade sovit i vagnen så jag var ju tvungen att vara vaken medan sambon kunde ta sig en lur. Vilket han fortfarande gör. :)


0 thoughts on “Helt slut är man idag…

  1. Ang skor. Vi tog ut sulan i skorna och testade. Tårna ska vara inne på det streckade området- då är de lagom långa. W nådde precis fram till streckade så då tog vi dem, då är de nog alldeles lagom när hon sen börjar gå! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *