Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Gårdagens träning blev av idag istället

Eftersom jag satt Lördag och Söndag som vilodag så gör det inget att gårdagens träning blev idag. Och då kunde jag maxa på ett annat sätt. Igår var jag trött och sliten efter lite sömn.

Dagens träning:

Planka rak 3*60
Planka sidan 3*45
Armhävningar 10 st (På knä då vanliga blir slarviga så jag får börja från början så de blir ordentliga) =D
Knäböj 3*15 (Jag går nu ner så långt det går!)
Utfall 3*10 (Dem är fan jobbiga men jag kämpar till den sista!)
Rodd 3*15 (5kg)
Ländrygg 2*30
20 minuter på cross (Idag körde jag mer intervall på den) Tufft!

Oj nu får vi skynda oss, ska ju snart iväg till simmet med Isak! =D

Ha en bra helg och njut av det fina vädret! Kramar!

0 thoughts on “Gårdagens träning blev av idag istället

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *