Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

God morgon Sverige!

Blev sent igår för jag var hos pappa och pratade kamera. Isak var klistrad på mig så det blev inte mycket av det. Men kamera väska köpte jag med Louise. En Canon väska med ett minnes kort och putsduk till som dem sälker ut på Mediamarkt. =)

Och på tal om kamera och annat så kommer jag lägga det i en annan blogg. Andra foton och vad jag lär mig på vägen och redigerade bilder och scrapbooking osv. =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *