Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Underbara natt!

Ja är så glad, fick sova rätt mycket inatt och det behövde jag och Isak var så lugn och mysig inatt. *peppar peppar*
Så här såg det ut:

Strax innan amningen kl 21:40 så får Isak sitt mysiga bad. Vi byter blöja och efter amningen så nattar jag han i sin spjälsäng.
Ca 22:30 bestämmer jag mig för att sova lite, men klockan 23:45 blir jag väckt av Isak och ammar han, byter blöja och lägger han bredvid mig i sängen.
Sen sover Isak gott och han vaknar först klockan 05:47 (tack gode gud) 😉 Ammar han och byter blöja. Och så sover vi igen.
Klockan 07:25 vaknar Isak och är lite skrikig/gnällig. Tar han i min famn eller rättare sagt lägger han på magen på min arm och klappar han lite på ryggen så han somnar igen. Lägger han ner och sen vaknar han klockan 09:38 och vi går upp!

Och Isak har varit så nöjd idag och jag hoppas innerligt det fortsätter så här. :)


0 thoughts on “Underbara natt!

  1. Gud så skönt!!! Oliver sover MAX 3tim sen vaknar han och skall ha mat. Undrar när det skall bli längre sovstunder… De senaste 2 dygnen har han dessutom sovit 2tim sen vaknat och vill ha mat. Suck! Det är bra att få in rutiner, jag badar aldrig på kvällen (har i och för sig aldrig provat) utan på morgonen men jag släcker ner, byter blöja, sätter på pyamas sen sitter vi i soffan ett tag tills han somnat hårt och jag kan lägga ner honom i sin säng. Jag vet att man inte skal vänja bebisarna vid att somna i famnen men det är svårt att lägga honom i ett annat rum och sen sitta och titta på tv, jag hör honom inte och har ingen sån där babywatcher eller liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *