En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Shop-in-shop!

I torsdags var det premiär för Sofibelles shop-in-shop hos blomsteraffären Botanica i Höllviken. Jag har sedan en tid letat efter ett ställe där jag kan visa upp vårt fina sortiment och där det finns utvecklingsmöjligheter för en liten shop. Botanica är en ljuvlig blomsteraffär med hav av underbara danska snittblommor, inredning och ett litet café. Det passar Sofibelle perfekt!

När man jobbar med plagg av högre kvalitet och varumärken som kanske inte är högfrekventa i sökmotorer och på sociala medier så är det inte alltid så lätt att marknadsföra sig. Nu hoppas jag kunna bredda kundkretsen så att fler får känna och klämma och kanske till och med prova! Ta med barnen in, ta en fika och shoppa. Kan det bli bättre egentligen?

Bor du i södra delen av Skåne och har vägarna förbi så hittar du adressen här

Webshopen fortsätter som vanligt med massor av fina nyheter inför vår och sommar!

botanica_skyltfönster insida_butik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *