En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Annons

Påsk & influensa = sant

Ja vad ska man saga. Så sjuka vi har varit den här vintern! En vecka innan påsk fick I 40 graders feber och lillasyster följde tätt därpå. Feberfria först på långfredagen och vilken tur eftersom vi hade besök av kusinerna från Stockholm. På påskaftons morgon vaknade jag och kände mig lite krasslig och mycket riktigt efter god mat och äggjakt dukade även jag under för den här förbaskade flunsan. Så tungt!

Huvudvärken och värken är det värsta. Febern har gett med sig nu men är jag uppe i mer än fem minuter så känner jag mig helt utmattad. Mög – som vi sager i Skåne. Well, några härliga, soliga minnen blev det iaf!

sover av sig febern i morfars fåtölj

sover av sig febern i morfars fåtölj

pasktarta

Påsktårta

Äggjakt

Äggjakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons