En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

En dag i en småbarnsmammas liv

Jag snoozar och går vanligtvis upp alldeles försent. Men någon gång mellan 6.15-06.30. Sätter på kaffe, tar en C-vitamin brustablett. Duschar och smörjer in mig, klär på mig, går och tar kaffe. Sätter i linser och sminkar mig. Fönar håret. Barnen sover fortfarande. Särskilt den stora, henne får man dra upp numera! Då får jag alltid sån ångest och tänker ”åh om vi ändå kunde ta det lugnt på morgonen som när jag var föräldraledig”….

Barnen äter frukost på dagis, vilket är skönt. Då vet man att de får i sig och kan äta i lugn och ro med sina kompisar. För min egen del blir det smoothie, ägg eller yoghurt.

På jobbet är det oftast något möte under förmiddagen och min dag fram till 15.00, då jag slutar, går galet fort! När jag hämtat tjejerna på dagis har de precis ätit mellis. Efteråt åker vi och handlar eller så åker vi bara hem och tar det lugnt, speciellt den här årstiden som varit. Är det tisdag så är det tennisskola som gäller annars har I sina andra aktiviteter på lördagar. Väl hemma kollar jag mail, checkar av om det kommit några ordrar till Sofibelle, kollar Instagram och FB, kanske gör något inlägg. Leker lite med flickorna men oftast vill de bara ta det lugnt då. Sen är det dags att laga mat. Mannen kommer oftast hem vid 18-snåret och då äter vi. Vi försöker få flickorna i säng runt 20 men det tar en evig tid tycker jag.

När allting är undanplockat och röjt sätter jag mig vid datorn och jobbar lite med webshopen, skickar mail, bloggar etc. Spånar på nya affärsidéer! En vanlig dag i vårt liv helt enkelt!

20160309_175756

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *