En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Multitasking och shopping

Idag skiner solen igen. Så härligt när det blir ljust på morgonen. Att det är sportlov känns så långt bort. Jag försöker jonglera en annonsinlämning, snoriga barn, en webshop, mail och månadsrapport till jobbet – samtidigt som jag vabbar och har ett sjukt, ömmande knä. Aj! Well….Ibland undrar man vad man håller på med.

Igår fick jag leverans av lite damplagg från Rosemunde. Jag måste bara säga – WOW! Det är sådan grym kvalitet på deras plagg! Klänningarna sitter som en smäck! Om allt går bra framöver med Sofibelle hade det varit kul att ta in lite damplagg också.

Ha en underbar fredag!

Regnparkas i rosa

Regnparkas i rosa

20160226_110659

Figursmickrande klänning med omlottkänsla från Rosemunde

20160226_110712

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *