En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Mini-mode för tjejer

Idag blev det en VAB-dag med lilla S som fick feber inatt. Storasyster ville prompt stanna hemma också. Hon är en riktig mystjej som älskar att vara hemma för tillfället. Fast när man hämtar på dagis, ja då gömmer hon sig för att hon tycker att jag hämtar för tidigt. Well….jag tror att hon börjar bli redo för skolan! Hur som helst, då fick hon jobba tillsammans med mig och det innebär att vara fotomodell!

Här i Rosemundes sköna jerseydress. Vilken kvalitet! Denna kommer att bli en hit i vår!

klänning från Rosemunde storlek 6

klänning från Rosemunde storlek 6

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *