En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Januari…

Hej… Så snabbt man kommer in i hamsterhjulet igen. Jag har ju inte hunnit blogga.

Januari är ju verkligen en rea-månad. Jag har ägnat mycket tid åt att göra fint I mitt lilla lager och göra plats för vårnyheter. Häromeckan var jag på besök hos Rosemunde i Köpenhamn och fick se höstens fina kollektion. De blir bara bättre och bättre! Till hösten kommer de även med gummistövlar – får se om jag tar in dem. Vad tycker ni?

Rosemunde gör stilrena plagg och plaggen andas dansk design från söm till söm! Priserna är helt ok tycker jag, en kofta ligger på 499:- DKK. Jag vet att en webshop som min har mördande konkurrens från bland annat de stora kedjorna som gör billiga kopior. Men jag hoppas att jag kan förmedla och erbjuda någonting annat när det kommer till barnkläder.

Rosemunde spring/summer 2016

Rosemunde spring/summer 2016

I vår, när alla kollektioner har landat tänkte jag erbjuda homeparty för er som bor i södra Skåne. Vill ni veta mer, kontakta mig på caroline@sofibelle.se

Vi hörs snart igen!

One thought on “Januari…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *