En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

REAFYND hos Sofibelle

Hej vänner,
God fortsättning på det nya året! Hoppas att ni har haft en skön jul. Efter en galet intensiv höst med mycket nytt så har vi verkligen tagit det lugnt under julhelgerna. Barnen var sjuka innan jul, så det var ett pusslande mellan att få ihop det sista på jobbet, vabba och som tur är så kan vi outsourca en del till far- och morföräldrar också :-).

Flickorna blev faktiskt friska lagom till julafton då febern äntligen släppte. Vi har sovit till 9 om mornarna, spelat Wii, pusslat, pärlat, sett på film, ätit godis. Men även spelat tennis och varit på simhallen en dag. Imorgon är det måndag och det innebär förskola och jobb. Vete katten hur vi ska få upp tjejerna 6.30 men det får vi ta imorgon!

Vill tipsa er om att Sofibelle har rea – finns massor av kvalitetsplagg till riktiga fyndpriser! Du hittar rean här

REA_FW16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *