En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Julens klänningar

Ibland önskar jag att jag hade en fysisk butik. Så att ni kunde se hur fina kläder jag har i webshopen. För jag är så nöjd med de varumärken jag plockat in och varje plagg är så ljuvligt – tycker jag. Men…tills vidare finns vi online och undrar man något om plaggen, märkena osv är det bara att maila mig på info@sofibelle.se

Som min dotter frågade häromdagen:
– Mamma…har du en butik?
– Ja det kan man säga.
– Men då måste du berätta det för folk!

:-)

Den här mörkblå klänningen från Tina Wodstrup är mitt tips inför julfester och avslutningar, glöggpartyn och varför inte på julafton. Så fin med spets och bekväm design!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *