En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Hur tänkte jag egentligen?

Varför startade jag en webshop? Med barnkläder. Ja ibland undrar jag också…För det krävs blod, svett och tårar. Och massor av tid – som du inte har.

Jag har väl alltid velat göra min egen grej. Trivs med att ha fullt ansvar, full kontroll och bestämma själv. Så tar man hjälp av andra på de områden som man inte behärskar. Och barnkläder är ju så roligt dessutom!
Egentligen var det min man som ville starta något. Men jag skulle sköta företaget. Då jag inte var helt passionerad över hans idé (även om den är bra) så ville jag testa att starta en webshop med barnkläder. Jag började att undersöka, googla och leta efter leverantörer och designers. Så en dag trillade vi över en mässa med barnkläder i Köpenhamn. Vi åkte över och hade knappt köpt ett domännamn. Efter ett par varv på mässan fastnade vi vid en monter som var ganska avskalad men där hängde de sötaste spetsklänningarna och mjukaste topparna du kan tänka dig. Rosemunde. Jag föll pladask, och tänkte – detta vill jag ha! Och på den vägen är det….

Alla varumärken som jag saluför i min butik är noga utvalda. Jag vill satsa på fin kvalitet till hyfsat humana priser där varje plagg ska signalera något unikt och fräscht. Den stora utmaningen med att driva e-shop? Det är att synas i bruset. Samtidigt har du oändliga möjligheter, det gäller bara att hitta sin grej, tro på den men ändå vara öppen för att du måste tänka om flera gånger, analysera och hänga med i trenderna. Och framförallt, man måste vara beredd på att göra misstag

Nu är det godnatt för mig!

Pssst…. missa inte vårt Black Friday erbjudande imorgon med 30% på alla klänningar!

Black Friday 27 nov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *