En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

I bilen

Hej där,

idag har varit en riktig ”flängardag”. Ibland känns det som att jag bor i bilen. På fredagar jobbar jag till 12, och idag lyckades jag komma ifrån trots att jag hade en väldigt tajt deadline. Satte mig i bilen och körde till min kiropraktiker, åt lunch i bilen för att därefter hämta upp trycksaker som jag ska ha till minimässan imorgon. Vidare till IKEA för lite annat smått och gott. Damp ned hos mina föräldrar där jag skulle hämta I som sovit över. Hon och mormor älskar att pyssla och när jag kom såg matbordet ut som nedan. Ikväll har jag packat ned det jag ska ha med mig imorgon. Jeeezzz, det är alltid så mycket att tänka på… Men det ska bli kul – hoppas folk kommer att gilla kläderna! Nu ska jag somna till någon serie på Viaplay….

20151120_154459

blogg_bilpresentpåse_rosettklämma blogg_caroline

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *