En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Är livet glamouröst?

Idag har det varit full koncentration på en deadline på jobbet. Utöver det så är det budgetarbete, planering inför 2016 och alldeles för många möten. Idag hämtade mina föräldrar flickorna och lagade mat – så skönt med den hjälpen. Jag passade på att jobba över och sen begav jag mig till Emporia för att shoppa lite partyoutfits till en snart stundande resa. Gick in på VILA och fick sån fin service i butiken – supertrevliga tjejer där! Sen begav jag mig hemåt för att hinna äta middag med resten av gänget hemma. Och nu sitter jag här och jobbar med webshopen och den kommande tjejkvällen jag ska vara med på. Ja, livet är lite glamour, mycket vardag och hårt arbete.

IMG_20130521_181701

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *