En blogg om barnmode och eget företagande i klädbranschen. Sofibelle är en kombination av de två käraste jag har i mitt liv – mina döttrar. Häng med på min resa när jag fullföljer en av mina drömmar. Kram C

Franska favoritklänningar

Älskar de här känningarna från Louise Misha. Detaljerna, tygerna, färgerna…visst är det något visst med franska barnkläder!

Parisbaserade märket Louise Misha startades 2012 i Paris av vännerna Aurélie Remetter och Marie Pidancet. Det var under en resa till Indien som inspirationen flödade och de två vännerna bestämde sig för att göra slag i saken och lansera ett eget klädmärke. Namnet kommer ifrån den enas mormor – Louise, och smeknamnet från den andras mamma – Misha. Med en stark vintagekänsla, lite nostalgi från somrarna på landet och drömmar om sagorna. Louise Misha finns från 2 år och du hittar dem hos www.sofibelle.se

klänning_louisemisha

30483394-origpic-72dee8

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *