Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Falskt alarm!

God (!!) morgon!

Så kan jag konstatera att det var ett falskt alarm vad det gäller sjukligheten igår. 1:an mådde ju illa och huttrade igår kväll innan han somnade, men det blev ingenting mer av det. Det kanske kan vara så att han fått det väldigt lindrigt, eftersom vi redan haft en sväng med vinterkräksjuka. Men jag kan inte avgöra vilket. Eftersom Mannen var krasslig i lördags också, så måste det ju ha varit någonting och därför håller vi familjen hemma idag för att vara på den säkra sidan. Det känns förfärligt att vara hemma i stället för på jobbet, men jag försöker tänka att jag ska göra så som jag hade velat att andra i min omgivning skulle gjort om det vore tvärt om.

SÅ! GOD morgon alltså! Här sitter jag! Barnen äter frukost och jag tar en kopp kaffe. Idag ska jag passa på att bocka av gårdagens punkter för en bättre, mer medveten hälsa! Så det blir mindre kaffe, mer te, mer vatten, frisk luft i trädgården (fast *brr* vad det är kallt!), kanske lite intensiv städning så att jag får lite flås. Havregrynsgröt med ägg och yoghurt och frukt till frukost (bästa grejen alltså, hur udda det än må låta!). Ja, nu ska jag minsann bli mer rädd om mig själv! Det var ju det där med att man bara har en kropp till förfogande, så det gäller att vara rädd om den. Kanske jag kan få till lite behaglighetsvård också genom att fila forslingarna som så väl behöver det.

yellow-happy-feet-md

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *