Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Varulven fick sig en omgång

Man kan inte få allt här i världen. Men hår på armarna… DET fick jag. Tack för det, Televerket! Redan som mycket liten hade jag långa, förvisso tunna, hår på armarna. Ryamattor i all ära, men helt inte på kroppen, va. I alla fall. Som medlem i Buzzador, fick jag så ett erbjudande om att uppgradera min gamla epilator. Jag tog genast chansen, eftersom varje behandling tidigare känts som en misshandel. Dessutom följde det med ansiktsrengöring- och peelingmunstycken. Finemang! tänkte jag. Beställde hem det hela till förmånligt pris och igår hade apparaten så premiär hemma i mitt badrum. Men innan jag avslöjar vad jag tycker om det hela, vill jag presentera själva doningen:

Den heter Braun Silk-épil 9 SkinSpa och HÄR kan man kika på en liten film om den.

braun-silk-epil-7-skinspa-7-929-gesichtsreinigungsbuerste-epilator

Så! Om jag börjar med epileringen. Nej, smärtfritt är det fortfarande inte. Men mitt gamla tortyrredskap ligger i alla fall i lä (snart på sopstationens elektronikavdelning). Det väsnas inte som ett sågverk och det känns att det är bättre maskinerier i det hela. Snygg är den och med följer också en tjusig väska att förvara den i. Lena, hårfria armar. Det gillar jag! Faktiskt använder jag den i armhålorna också och det är suveränt! Då slipper man de svarta små prickarna som annars blir kvar efter vanlig rakning. Himla bra också med den lilla lampan som gör att man ser så bra också.

Ansiktsrengöringen var en höjdare! Så skönt det var! Rena SPA-behandlingen! Efter sig lämnade den en rosig och frisk hud och det kan på alla sätt vara behövligt i dessa hösttider.

Peelingapparaten fick nog inte en riktigt ärlig chans just igår. Barnen vaknade och ja… det blev inte mycket peeling av det. Så det vore kanske inte helt bussigt mot Braun att utvärdera det då.

Totalbetyget: 4 av 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *