Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Produktiv söndag

Helgens sista dag. Fast besluten om att dagen idag ska vara bättre än den blev igår. Vädergudarna är på min sida och gör hela saken lättare genom att sprida sitt ljus och sin värme över oss.

Mannen jobbar hela dagen, så Trion och jag får styra upp det här på egen hand. Sagt och gjort. Det jag rensat ut från ovanvåningen igår, packades in i bilen liksom barnen. Iväg med 1:an till judon. Vidare till återvinningscentralen för att dumpa renset. Till stora mataffären för att skaffa hem lite allt möjligt. Förutom mat och toapapper och det där nödvändiga, följde även dessa tandborstmuggar med hem! För nu när jag försöker skapa ordning och reda, vill jag att det ska vara det även i badrumsskåpen. Visst blir man lite småglad när man öppnar luckan och ser detta?! Funkar för mig i alla fall.

2015-09-27 12.18.25

På judon träffade 1:an på en kompis som han just nu är hemma och leker hos. 2:an och 3:an och jag har precis ätit lunch och nu sover 3:an och 2:an kopplar av framför TV:n, sjuk som han ju är med sina höstblåsor.

Tvätten hänger fint ute på tork i detta underbara höstväder och själv sitter jag med datorn i knät, men laddar för rensning av köket! Orkar jag? Vågar jag ta itu med det också? Amen det är väl lika bra! Eftersom jag tänkte ställa mig på loppis nästa helg. Då gäller det att man gått igenom så mycket som möjligt. Tänk om man har turen att få en väderrepris från idag då! Det skulle göra gott för en annan. Jag tror att folk tar på sig sina spenderarbyxor lättare när vädret är muntert.

Hm… fast jag sitter här nu och längtar UT. Jag skulle vilja ge mig ut i naturen och bara vara. Hm… vill mer än dygnets timmar räcker till. Som vanligt!

Jag tror att jag går ut i köket och tar mig en titt… ser efter om jag ska eller inte ska börja röja.

Hej så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *