Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Konsten att höra hjärtslag

I morse, innan övrig familj vaknat, gick jag upp tidigt och lade mig i soffan för att läsa ut en bok som jag njutit av den sista tiden. Jag talar om den här:

IMG_20150920_071735

Det var så lustigt… inom loppet av några få dagar rekommenderade två, av varandra oberoende, vänner denna bok för mig! Så att den riskerade att vara bra, förstod jag redan från början. Det är ingen bok som är spännande som en action-bok, men det fanns en mystik… en undran… en längtan… Den var vacker och eftertänksam. Flera tänkvärdheter om livet och döden och kärleken.

Betyget? Underbar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *