Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Rosor på kinderna

I morse när jag vaknade, sa jag till Mannen att jag skulle ut och jogga på morgonen. Men så tittade jag ut och såg hur regnet strilade bestämt ner i backen. Trädgrenarna dansade i vinden. Himlen var genomgrå. Lockelsen till den där härliga joggingturen jag hade föreställt mig, var inte sådär jättestor längre. Men så tänkte jag såhär… Ska VÄDRET få bestämma åt mig om jag ska träna eller inte?! Det är ju bara vatten! Vatten torkar. Dessutom finns det ju inga stunder i duschen som är så behagliga som dem när man haft det extra ruggigt och dant. Så det var väl bara att dra på sig ett par lager kläder och ge sig ut!

Det var inte alls så ruskigt när jag väl var ute, som det såg ut när jag tittade ut genom fönstret! Totalt sett blev det lite mer än 3 km. På vägen träffade jag svärfar och växlade några ord med honom. Jag tog det väldigt lugnt, eftersom det är dag sju på kickstarten och eftersom det är länge sedan jag var igång med träningen. Jag har ingen större lust att skada mig inför kommande MatsRace-tävling som startar på måndag. Även om man vill mycket, så tjänar man inte på att gå ut FÖR starkt. Lagom och klokt är modellen …för mig.

2015-01-09 09.53.19

När jag kom hem och tittade på min ”Årets Julklapp”(aktivitetsband)s app, såg jag att NU börjar det ju HÄNDA grejer med den! 😀 Nu plötsligt föreslog den att jag skulle dricka åtta glas vatten idag, eftersom jag varit ute och tränat! På aktiviteten, såg jag en liten springande gubbe som man kunde klicka på för att se mer exakt resultat! Bara DET gör ju att jag blir pepp på att göra mer! Kommer att bli kalasbra det här!

Nu har jag i alla fall tagit mig en dusch  och ja… jag säger då det… HIMMEL vad NÖJD jag känner mig! Efteråt hör det ju till att smörja in sig så att man doftar mumma och nu måste jag fråga… är det bara jag som har olika dofter varje gång jag duschat? Det är liksom en sådan där ”dagsforms-sak”. Idag var en LdB-dag!

Ja… nu ska jag leka med barnen en stund. Mannen gav sig av för att fixa lite på jobbet och handla mat till lunchen. Lilla 3:an ligger i sin säng och tar igen sig lite. Vet inte om hon sover, men jag kan ju gissa att hon INTE gör det.

Målet för idag uppnått! Jag ville ha rosor på kinderna och nu har jag fått det!

Puss & Kram!

2015-01-09 09.51.59

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *