Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Nytt jobb!

galet glad smiley

Då var det klart! Jag… har… fått… nytt… JOBB! *tjohooo* Fast jag har lite svårt att ta in det. Tänk ändå… Jag har varit hos min nuvarande arbetsgivare sedan 2006. Innan dess pluggade jag. Så det är länge sedan jag jobbade någon annan stans. Så nu blir jag receptionist på Barnhabiliteringen i Lund -Jojomän! Tidsbegränsat förstås, men jag har gott hopp om framtiden.

Nu kommer alla tankar om ifall jag ska få en chock när jag övergår från 17h i veckan till heltid. Men det är väl som Mannen sa till mig att det kommer att bli LÄTTARE! För det ÄR lättare att jobba egentligen, än att vara ansvarig för tre småttingar non-stop. Ja ja, vi får se om han har rätt. Jag har MYCKET god känsla kring det här och jag ser SÅ mycket fram att börja…

…PÅ ONSDAG!!!

Det är så jag börjar. Onsdagar och fredagar tills jag kan lämna nuvarande arbetet helt. Har en månads uppsägningstid …och lite separationsångest. Det har ju varit en del av min vardag i så många år.

Nu ska vi försöka få barnen i bänk (säng) och sedan ska Mannen och jag försöka att mysa framför en film. Men, antingen vill väl inte barnen sova, eller så somnar vi själva innan förtexterna rullat förbi.

Stor kram och allt det där till er! :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *