Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

I väntans tider


Fortfarande går jag här och försöker att ha is i magen. Det där jobbet jag pratade om igår… Den Biträdande enhetschefen ringde som utlovat, men egentligen fanns inga nyheter att ge mig. Fortfarande väntade man på mitt utdrag från belastningsregistret och fortfarande behövde det ringas referenser. Bara att hålla sig till tåls! Jag har TUSEN fjärilar i magen!

Men så igår kom i alla fall utdraget från Polismyndigheten och jag kunde skicka iväg det till Biträdande enhetschefen. Likaså bestämde jag mig för att vara så ärlig och rak jag någonsin kan mot min nuvarande chef och berättade således för honom om hur situationen ser ut. Läskigt innan man fått fram orden, men sedan kändes det bara bra. IDAG tror jag dock att det kan hända stordåd!  Känner det i hela kroppen! TÄNK om man faktiskt får anledning att fira något helt fantastiskt ikväll! Ja, alltså, jag är ju av den uppfattningen att det är bättre att tro det bästa och ha det roligt och glatt på insidan under tiden man inte vet, än att vara negativ och butter och tro det sämsta. Det blir ju ingen glad av. Och så tror jag mycket på att man ska försöka visualisera det man önskar ska hända… Då händer det med större sannolikhet.

Så håll tummarna för mig en stund till! <3

2015-01-09 07.00.45

[maj gadd] -Jag tror att det är dags för vårsolen att leta sig fram till mitt ansikte! Blekare än blekast! Ett besök hos frissan vore också på sin plats. Får fixa det…

Jaaa! Det var så sant! Jag var på GYMMET en sväng igår! Jojjomän! Första gången på evigheter! Det var SÅ skönt! …om än lite försiktigt såhär i starten. Det gäller ju att inte gå ut för hårt, för då är det lätt hänt att det hela fallerar fortare än kvickt.

Och ha en RIKTIGT bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *