Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Grymma resultat av Kickstarten!

Nu har jag (nästan) gjort klart mitt nio dagars kickstartsprogram! Jag skriver nästan, eftersom jag dels har en dag kvar och dels har fuskat gravt. *host*  Nej, men allvarligt talat, det är såhär att det är en kombination av en smula (well… en smula i form av en formfranska!) dålig karaktär men framför allt också för att jag gick ner så mycket i vikt, att jag faktiskt inte kände att jag var nödgad att fortsätta så som jag tänkt. Mitt primära mål var ju inte att gå ner i vikt, utan att rena min kropp och ge den de bästa förutsättningar för att må bra, samt att utvärdera det hela, eftersom jag är återförsäljare av produkterna jag använt mig av.

Så hur gick det då? Jo, över förväntan med råge! Jag trodde aldrig att jag skulle uthärda hungern. Men faktum var att jag inte var särskilt hungrig alls! Antagligen eftersom jag faktiskt hela tiden tillförde kroppen massor av näring och vitaminer och mineraler hela tiden. Man skulle kunna tro att viktnedgången beror på minskad muskelmassa, men icke! Jag har hela tiden tillfört mycket protein och enligt de mätningar jag gjort före och efter kuren, visar faktiskt precis tvärtom! Min muskelmassa har ökat, liksom min vätskenivå. Andelen kroppsfett har också minskat. Så jag säger bara…

Det fungerar! PÅ RIKTIGT! Jag vet att det låter hokus-pokus! Jag vet det! Jag trodde inte längst inne på det själv heller när jag började, men det är verkligen sant och jag är helt mållös inför detta faktum! Inte heller var det på bekostnad av mitt liv i övrigt något nämnvärt. Ja, jag erkänner… TRÅKIGT har det varit mellan varven, men absolut inte något värre än så. Kanske bäst av allt, för det är ju inte siffrorna som avgör resultatet enligt mig… JAG MÅR SÅ FÖRBASKAT BRA! Det är helt sant! Och jag känner mig pigg! Klar i tanken! Ren på insidan och hela vägen ut!

Vill ni ändå se siffrorna, så kommer de här:

  Före …efter 9 dagar Skillnad
Vikt i kg 60,7 57,9 – 2,8
Kroppsfett i % 24,3 22,5 – 1,8
Kroppsvatten i % 55,2 56,5 + 1,3
Muskelandel i % 34,6 35,1 + 0,5
Stuss i cm 98 96 – 2
Lår i cm 56 54,5 – 1,5
Mage (över navel) i cm 79 75 – 4

Som sagt var… betänk då att jag inte fullföljt programmet såsom det var tänkt. Har egentligen en dag kvar… har bara motionerat någon enstaka dag väldigt lättsamt… fuskat med maten (ganska rejält) en dag… Ja, som sagt… karaktären har varit sisådär med, men återigen vill jag påpeka att MITT mål inte var att gå ner en massa i vikt och siffror, utan jag ville se om jag kunde må bättre! Vilket jag gör! Detta visar bara att oavsett vilket mål DU har, så fungerar det bevisligen! Ja, jag är mållös. Så är det bara! Jag tog före-bilder, men just nu hittar jag dem inte.  Dyker de upp, så delar jag med mig.

2012070_DSC2179

Foto: NPP Foto

Vill du också ge dig själv denna hälsogåva?

Då du mer än välkommen att höra av dig till mig genom att skicka ett mail (eller ringa/SMS:a om du känner mig privat), så hjälper jag dig! Det kostar en slant, närmare bestämt 1.741 kr (plus 29 kr i frakt om du bor nära mig, eller mot porto för att skicka). För mig har det helt klart varit värt varenda krona!

Mer information om Kickstarten och upplägget finner du i filerna nedan:

9 dagars kickstart – infoblad
schema – 9 dagars kickstart-2

Jag kommer att göra en beställning inom kort, så fundera fort om du vill hänga med på den beställningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *