Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Filmstjärna för en dag ★

Vilken superskojig dag jag hade igår! Det var väldigt välkommet med lite spänning, på ett roligt sätt, i min vardag just nu! Okej, jag ska berätta. I början på veckan blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att ställa upp på en reklamproduktion …det är ju det här med sekretess, så jag vet inte egentligen hur mycket jag får avslöja. Men om jag håller det vid detta, så ska det nog inte vara några problem. Självklart tyckte jag att det lät jättespännande och tackade ja, under förutsättning att jag fick vardagslivet runt omkring att gå ihop. Det var då allt pyssel började. Mannen fick byta arbetspass med någon annan. Han fick också ta min plats på inskolningen av lilla 3:an. Mamma och äldsta syrran fick turas om att passa De tre på kvällen då Mannen ändå var tvungen att jobba. Så till sist gick det faktiskt att lösa och jag tackade således gladeligen JA till jobberbjudandet denna dag.

Redan i förrgår åkte jag till ***** för att prova ut kläder och höra berättas om manus. Igår var det den stora dagen. Make-up… påklädning… kameror… trevliga, glada och roliga människor… -Åh! Jag önskar att jag skulle kunna berätta så mycket mer, men det kan jag alltså inte. Men tro mig… det var JÄTTEROLIGT! Och en dags arbete till blir det om några veckor, så jag ser mycket fram emot detta också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *