Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Intensiv dag

Dagen har varit tämligen intensiv. Den började med jag höll i en produktpresentation hemma hos Ann-Sofie, min nya vän och vapendragare! Partners in crime! Det var den allra fösta som jag hållit i på egen hand och utan tillgång till ”experthjälp”. Det gick helt okej och jag ger mig själv något motvilligt, men dock, ”Godkänt” för uppdraget. Man måste ju öva sig på att inte vara alltför självföraktande, eller hur?! 😉

IMG_20140908_224040

Det finns en jättefin bild på Ann-Sofie i hennes blogg …och en massa oförtjänt beröm som jag har svårt att förstå, då allt det hon säger om mig, är vad jag tänker om henne och inte tvärt om! <3 Besök den gärna HÄR.

Halva nöjet med att hålla i presentationen, var att få gå iväg hemifrån iklädd en av de out-fits som hoppade ner i påsen och följde med hem efter gårdagens OTROLIGT roliga och givande Silist-träff tillsammans med Svärmor! Vilken suverän tjej vi fick också! Susanna S var namnet, om ni någon gång vill få hjälp av en verkligt talangfull och duktig stilkunnig!

nova

Haaa… sedan då? Jo, full fart hem för att byta av Mannen som skulle till sitt jobb. Hemma fanns bland annat krasslig liten ynklig 1:a som ådragit sig förkylning och tråkig hosta. Varm i pannan var han också, stackarn. Men det blev mycket vila idag, så faktum är att jag tyckte att han verkade aningens bättre när han kröp till sängs ikväll.

När Mannen återvände från jobbet, hoppade jag i sandalerna och slängde träningsväskan över axlarna. Ner till gymmet och …pannkaka! Det blev inget styrkepass liksom… Men väl åtminstone 45 min på löpbandet/crosstrainern. Inte värre än powerwalk, men jag fick så nedrans ont i foten, vet ni! Vänstran! Från de mittersta tårna och hela vägen under hålfoten. Tror att mina skor är under all kritik, men ändå. Jag blev, hur som haver, svettig ändå, så bättre detta än ingenting alls.

IMG_20140908_223656

Det är tur, men knappast rättvist, att jag har en inbyggd kula på armen, oavsett hur tränad eller otränad jag är. Alltid kan man lura någon genom att spänna den lite ;)

Klockan var nog närmre 22:00 när jag kom hem. Mannen satt (förlåt, låg slängd) i soffan och begrundade fotbollsmatchen… Själv slevade jag i mig en burk kvarg och drack en kopp te. Satte mig vid datorn och jobbade på lite. Nu… nu är klockan åtminstone två timmar för sent! Jag borde redan ha varit i säng! I morgon håller jag ju Mamma Boot Camp på morgonen, följt av ännu en Aloe Vera-visning, barn/mat/vardagsfix och sedan avslutas dagen med ett möte till. Det blir nog en sen kväll även den.

Men hörrni… det är dags att dra ner rullgardinen och släcka lampan. Sov nu gott där ute! I morgon är det fullmåne, så bli inte förvånade om John Blund kanske skolkar från sitt uppdrag! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *