Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Serum Forever!

Denna morgon gick i lyxkänslans tecken! Jag öppnade min nykomling i badrumsskåpet från Forever! Ett serum som icke är utav denna värld! Jag önskar att ni kunde känna hur silkeslen den känns och hur fantastiskt citrusgott den doftar! Dryg också, så pass att man kan lyxa fler delar av kroppen! *sniff sniff* -Ah… Mumma!

IMG_20140906_081811

Igår hade jag en ruskigt intensiv dag. Jag gick upp redan klockan 06:00 och började jobba. Jag hade ett sådant där skönt driv i mig som inte riktigt gick att stoppa. Svårt förstås med alla tre barnen som busade runt i huset. Mannen åkte till golfbanan och ja… jag fick massor gjort! Älskar den känslan! Synd bara att jag aldrig lär mig när det är dags att trycka på paus eller STOPP för den delen. Hela dagen i samma tempo, så jag störtade i säng och minns ingenting efter det (mer än att 1:an trillade ner på golvet mitt i natten och förde ett hiskeligt oväsen, förståeligt nog …men det gick bra).

Ett stort framsteg under gårdagen, var att jag fick rätsida på vad som gäller med förskoleplatsen (-erna) om jag nu drar ut på arbetsstarten. Tack vare att jag jobbar på med mitt egna företag, så har jag möjlighet att låta dem vara där i upp till 25 h i veckan. Efter det, hörde jag också av mig till min chef för att höra med honom hur hans behov efter mig ser ut just nu. Det återstår att se vart allt detta landar. Men det var ett steg åt rätt håll i alla fall, tycker jag.

I övrigt så är väl ändå hösten här nu! Lite grand i alla fall. Åtminstone om man tittar på marken. Men i luften smeker ännu ljumma vindar och solen sprider sina guldiga strålar och bringar värme på vår jordskorpa.

IMG_20140904_140350

Just nu puttrar äggen på spisen. Det ska bli ”äggamacka” (på skånska) enligt beställning från 1:an. Sedan kommer äldsta lillsyrran hit och följer sedan med mig när jag håller Mamma Boot Camp. Mysigt!! Efter det ett litet möte och efter det ska jag ge mig ut och leverera Aloe Vera-produkter.

Dagens tips:

Vill ni ha en riktigt fin och mysig ”snuttefilt” till er lilla/lille, så kan jag varmt rekommendera Sojkas snutte! Den är större än många andra, mjukare och unik i sitt slag när det gäller design! Tycker JAG! 😀 Man kan köpa den HÄR.

IMG_20140906_082057

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *