Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Perfekt start på dagen!

God(efter)middag!

Så har vi kommit halvvägs av denna tisdag. Dagen började bra, med högt fokus då jag skulle sno ihop alla barnen och komma i tid till förskolan och sedan ta med mig lilla 3:an till hagen och hålla i MBC-passet. Men allt flöt på, vi kom i tid och mitt lilla gryn var mig fullkomligt till lags, då hon beslutade sig för att det var precis rätt tid att sova förmiddag när passet började! Det var ”bara” tre mammor på plats idag, men å andra sidan så lockade vi till oss en hel hög med 8:åringar som deltog med liv och lust!

20140902_094553ny

Det  var riktigt roligt! Grabbarna gav upp först och tjejerna jobbade längst. När fröknarna kom och deklarerade att de var tvungna att gå tillbaka till skolan, ropade en av tjejerna -Sofieeee! Vi LOVAR att fortsätta träna när vi kommer tillbaka till skolan! Bra där! Känns så himla roligt när man kan inspirera till träning!

Efter passet, stoppades barnet i bildstolen och vi susade in till Lund och hämtade ut mina nya brillor! Nu har jag inte någon lysande bild på detta, men två i träningskläder och med fel frissa får duga just nu. Vad tycks?!

20140902_125017

Hmm… jo men visst ser man lite mer klok och begåvad ut i dessa?! ;)

20140902_124928

Jag känner mig i alla fall supernöjd! Det är ju dessutom huvudsaken, vill jag minnas. Träningskläderna får stanna kvar på, för när Mannen kommer tillbaka från sin träning på gymmet, ska jag ge mig iväg och bekanta mig med det nya gymmet. Jag trivs på mitt gamla också, men jag kunde inte motstå öppningserbjudandet. Det kanske inte blir någon fokuserad träning full ut, för tanken är att jag ska lära känna alla maskinerna, SÅ ATT jag kan lägga upp ett program. Ska bli så himla skönt att springa igång det gamla lokomotivet till kropp!

Nu! KAFFE! …fast snart ska jag dra ner på det, så att jag kan påbörja min kickstart! Jag skulle göra det med start såsom igår, men eftersom jag skulle ha farfar på besök igår (=kaka) och mormor i morgon (=kaka), så kände jag att jag maskade mig bort från diskussionerna genom att skjuta det en vecka framåt. Varför kickstart? Jo, för att jag vill. Mer en mental kickstart än något annat. Dessutom så är jag återförsäljare för företaget som produkterna kommer ifrån och ska man sälja något, tycker jag att man bör ha testat produkterna själv i största möjliga mån, även om sakerna som ingår i kickstarten bara är en väldigt liten del av deras stora utbud. Så det är därför jag gör det.

Innan jag avslutar, vill jag tillägna en särskild omtanke till Magdalena Graaf, vars blogg jag följt lite sporadiskt. Jag har läst hennes första bok och blev mycket berörd av den. Och när man läser någons blogg, kommer man så väldigt nära. Det känns som att man känner personen, även fast den ”vänskapen” är en ”one way street”.
Det finns inga ord för den ofantliga sorg som drabbat henne och hennes familj… Be aware… Take care…

Ha det gott där ute!

2 thoughts on “Perfekt start på dagen!

    1. Tack!! :) Ja, jag är jättenöjd! Fast mest förtjust är jag i de bruna. De där andra (pilot) var typiskt en sådan där sak som följde med hem, bara för att hon i butiken prompt sa att de var så himla snygga. Nja… men det blir nog bra! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *