Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Aldrig mer…

 

…får Mannen följa med till IKEA! Never, never, never, ever! Jiiiises! Vad är det med karlar och det varuhuset?! Han som annars lunkar så saktmodigt framåt, får värsta raketen i baken så fort vi stiger genom dörrarna där! Inte ens på de avdelningar där vi hade några saker att plocka, saktade han ner! …vilket resulterade i fel storlekar på saker när vi kom fram till kassan, till exempel! Nej, IKEA is from now on, my own!

SÅÅÅÅ! Vad följde med hem, trots allt? Joooo… här har ni ett litet smakprov på något som ska ligga i sängen! *fniss*

2014-07-10 14.09.56

Vad som INTE följde med hem var en matta. Jag vet att den ska vara stor, så att den kan ligga såhär:

2014-07-10 14.24.22

Men vilken färg och struktur och sånt där, har jag inte bestämt mig för ännu. Måste nog se hur det blir när saker och ting börjar komma på plats. Sedan är det gardiner och blommor och pynt som pricken över i:et kvar.

…man tror att det ska bli sådär lite lagom dyrt, men det blir alltid SNORDYRT i slutändan. Eller ja… inte egentligen kanske, men mer än man tror i förväg.

Ikväll ska vi ha besök av goda vänner, så jag vet inte hur mycket jag hinner pyssla idag just… men jag hoppas att Mannen målar fönstret i alla fall, så kan jag städa och fixa och bära in! SOM jag längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *