Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Nattuggla

Mitt i natten och här sitter jag och ugglar! Ville så gärna få klart allt som ska skickas iväg till revisorn innan jag kryper till sängs. Man tror att det ska gå snabbt, men så plötsligt så hakar det upp sig. Nu ska det i alla fall vara ordningsamt hoppackat i ett kuvert med massor av frimärken på, redo att läggas på lådan i morgon bitti.

Idag började jag med ett pass Mamma Boot Camp! Lyckan var gjord när jag kunde räkna till hela nio deltagare! Det har ju varit lite sisådär med den siffran förut, så jag var i extas! Men på kvällen, sedan… ja då var det INGEN anmäld till Time Out-passet! Så himla konstigt! Förut var det ju tvärt om! Stora siffran på Time Out och lilla siffran på Mamma Boot Camp. Nåja, jag är vid gott mod! Man får väl bara finna sig i att det kan vara stor variation från gång till gång.

Ja och sedan har det väl inte hänt så vansinnigt mycket egentligen… tror jag… jag har svårt att minnas, för John Blund har börjat kasta grus i ögonen på mig och en del av det blåser in i hjärnan och stör minnessignalerna! Så är det… Men oavsett vad, så kanske ni är nyfis på hur det går med fixningen av det nya sovrummet?! Jooo! Det går väl bra! Lite för sakta just nu bara. Vi har målat och tapetserat den lilla garderobsdörren i alla fall! Och kvar har vi fönstret som nu är skrapat, spacklat och sandpapprat. Ska bara målas också. Sedan är det bort med skyddspappen på golvet och städa riktigt rent och fint. En tur till IKEA igen måste jag få till, eftersom jag ska ha sängben och en sängkappa (och gärna sängkläder). Sedan behövs det någon växt, mer belysning, tavlan jag vill göra, matta och draperi… Jag måste motvilligt inse att det kommer att dröja innan det blir helt klart, eftersom vår lilla budget är på gränsen till slut. Tyfus! Just nu hade jag GÄRNA velat bada i lite renoveringspengar!

Hur som helst, så ska jag bjuda er på en smygkik! Som sagt… dörren!

2014-07-09 01.01.50

2 thoughts on “Nattuggla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *