Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Bebagnat blir fint

Det där med sänggavel blev ju en långkörare! Nu har jag köpt en sänggavel med tillhörande bord på Blocket i stället! Jag tror att det blir JÄTTEBRA!! Antingen behåller vi den som den är. Eller så behåller vi den som den är och målar gulddetaljer för att fånga upp övrig inredning och tapet. Eller så målar vi om den helt! Eller egentligen mer troligt, betsar. Det återstår att prova och se! Här har ni den!

Screenshot_2014-07-04-14-55-23-1

Detta är bilden som låg ute på blocket. Det var lite körigt för mig att få till hämtningen av det bara. Var ju tvungen att skaffa hjälp med barnvakt, eftersom Mannen är iväg och ”leker med sina kompisar” i storstan ikväll. Jag hade ingen aning om ifall jag skulle få in härligheten i bilen, en jag tänkte att, det får bära eller brista. Så snälla svärmor kom och underhöll barnen och jag körde iväg till Limhamn, guidad av GPS:en i mobilen. Hittade direkt och träffade så tjejen som ville sälja. Tillammans knatade vi upp på vinden och barn ner det hela. Sedan ut till bilen. Lite trixande och fixande krävdes, men sedan gick det faktiskt. Körde hemåt igen. Fick skynda mig in om i mataffären, eftersom kylskåpet gapade tomt och barnen inte fått kvällsmiddag i sig. Sedan hem och utfodra. Nu har jag burit in det ena nattduksbordet bara för att se. Satte även på lampan jag köpte på IKEA idag. Jag tror det blir kalas!!! Vill ni se? Okej, här kommer…

20140704_200630

Herre jösses! Jag tror min själ att det blir perfekt även utan att göra något åt färgen på bord och gavel!!! Visst?! Maj Gadd! Är jag grym eller?!

Nu ska jag försöka ladda barnen för sängen. 3:an sussar redan, så jag hoppas att hon fortsätter med det! Men de andra två. Sedan hoppas jag på att få en liten lugn stund. Kanske jag öppnar en flaska av Petters (ja, Petter som i rap(p?)-kungen) goda Procecco! Gillar ni bubblor och bara MÅSTE ni testa den! SUPERGOD!

 

Men först måste JAG få i mig lite mat också. Det blir inte mer avancerat än en kokt kycklingfilé, broccoli och kanske någon liten potatisslarver. Så det så!

JO! Jag har förresten hittat kökortet igen! YES! Låg i bilen i alla fall …trots att jag letat där artontusen gånger ungefär. Så! Jag är, trots kaosartad dag, supernöjd! *klappar mig mallig på bröstet* …berättade jag ens att jag och 3:an och min syster åkte till IKEA idag? Well… det gjorde vi i alla fall. Men det blidde inte så mycket mer än sänglampor och typ en diskborste och halkskydd till badkaret. Jag känner att jag måste vänta och välja saker allt eftersom rummet tar form! Jisses… jag älskar det här! Har verkligen fått blodad tand! Men, som sagt… ha en riktigt skön kväll där ute!

 

One thought on “Bebagnat blir fint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *