Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Bra avslutning

20140629_210959

Så har ännu en dag passerat. I övermorgon är juni månad av årgång 2014 förbi. Vart tar tiden vägen?! Jag får lite ångest när jag tänker på vilken hiskelig hastighet detta livets tåg går i! Bäst att inte tänka så mycket på det, utan i stället fokusera på att uppleva och njuta av nuet.

Det har varit en helt okej dag. Mannen var iväg på simtävlingar hela dagen idag också. Här hemma roade vi oss med att leka med kompisar och hälsa på min syster och hennes sambo och deras nya lilla hundvalp som är så söt så att man kan svimma! På vägen hem, handla på Willy’s. Hämta upp 1:an från lekkamrat nummer två för dagen. Laga mat. Mannen hem. Natta. Äta …för att göra berättelsen kort. Sedan gick jag ut på en timmes promenad. Mycket välbehövlig! Nej minsann… jag märker att jag inte har så mycket ork över, så jag önskar en god natt och ber att få återkomma en piggare dag! :)

20140629_211555

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *