Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Missnöjd men belåten

2014-06-26 09.24.27

Herre jösses vad TUNGT det var idag! Jag sprang min vanliga runda på 3,någonting kilometer, men blev tvungen att flera gånger stanna och gå några meter. Det brukar jag aldrig behöva i vanliga fall. Men förvisso… jag kan förstå att läget inte var optimalt för mig idag. Jag hade inte druckit ordentligt innan. Solen skiner. Det gillar jag inte alls att träna i, eftersom jag får sådan huvudvärk efteråt. Luften kändes syrefattig och jag gissar på att luftfuktigheten är ganska hög (jodå, tittade i Endomondo-appen jag använde och ser att man där visar 87% luftfuktighet). Jag gick ut för hårt, eftersom jag ett dåraktigt ögonblick tänkte att IDAG ska jag imponera på mig själv -Det gick SÅDÄR! Började springa direkt utan uppvärmning. Fick ont i foten (den var ny!). Var tung i baken (det känns som att den fördubblat sin storlek och fyllts med en blandning av betong och Keso).  Ont i ryggen har jag haft länge, vilket jag tror gör att jag inte kan springa så avslappnat som jag annars gör. Andningsapparaten måste DEFINITIVT jobbas med! Så stel så att SJ skulle kunna hyra mig som tågbana! Ja, glöm inte den, gott folk! Den är så mycket viktigare än man tror! Har skrivit ett inlägg om Optimal andning tidigare. Läs den!

Så nej… det var ingen höjdare idag. MEN! Jag gjorde det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *