Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

God morgon!

Ja, fast det känns faktiskt som ”god middag” för mig. Min lilla trio hade visst fått morgonsolen i ögonen och tvingade upp mig redan vid 05:00, så jag har redan varit uppe i tre timmar. Frukosten är intagen och lilla 3:an sover redan morgon/förmiddag. 1:an nyser och hostar och frustar, så jag får snällt konstatera att vi har en förkylning i huset. Vi är visst en tacksam skara att ge sig på för bassiluskerna.

Nu när vi (eller jag i alla fall) är gräsänka, så får jag så många idéer i huvudet! Vill pyssla och fixa och överraska Mannen när han kommer hem om ett par dagar. Hade en superidé som jag tänkte sätta i verket …men så betalade jag de sista räkningarna och insåg att  …det inte blir något av med den saken. Nåja, en annan gång kanske… om en sisådär hundra år. Tanken var dock god.

Idag skulle jag ha ”lekt” med en goding i mammagruppen, men eftersom tidigare nämnd ”bacill” inte är hundra, så vill vi inte smitta andra. Jag får försöka hitta på underhållning åt de små så gott jag kan i alla fall.

Nu ska jag se om jag kan få ordning på vardagen. Kanske det får bli en kopp kaffe först bara…  Samla mig… Ta sats… Det är ju elva timmar kvar tills läggningen!

2 thoughts on “God morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *