Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Det går bra nu! ☼

God middag på er där ute!

Jag har just kommit tillbaka från Mamma Boot Camp-passet som idag bestod av en hög glada och alltid lika trevliga, mammor av bästa sort! Vädret såg inte helt lovande ut när jag spanade mot himlen i morse, men det artade sig riktigt skapligt, tycker jag! Jag tog ingen bild från just idag, men jag slänger in en från ett tidigare pass, så att ni får hur det kan se ut en regnig dag!

2014-05-11 09.01.01

Nåväl… nu är vi alla fall friska här i familjen! Så himla drygt det är med alla dessa smittor, i synnerhet magsjukor! BLÄ! Igår… nej nu ljuger jag. I FÖRR-går, var vi ute på landet och hade det mys med min syster och systers sambo. De skulle elda upp lite bråte, så vi passade på att tälja några pinnar och grilla korv! Ett par stolar och en byggarbetsplatsbandspelare (heter det ens BAND-spelar nu för tiden, när man inte länge har band?), så var rätta känslan där! Min syster och jag struntade blanka tusan i att vi var föga vackra, utan dansade loss där ute på åkern med kvällssolen gassande på rodnande kinder! Vilken UNDERBAR känsla! Jag kan förstå att afrikanerna och indianerna dansar sådär fritt och utsvävat! För det är så man känner sig när man har jorden under fötterna och vidderna omkring en är …vida.

2014-05-26 07.57.10

2014-05-27 12.09.27

Just det, ja! Det var ju Mors dag också då. Något som kommit att bli lite utav ett jippo, kommersiellt sett om inte annat. Hemma hos oss var det inte så upphåsat (jaha, nu protesterade rättstavningen – heter det inte upphåsat?), utan min morsdags-present gestaltade sig i en, ack så smarrig, glass!

2014-05-26 07.59.32

My GODD! Jag säger bara MAGNUM strawberry white!! Den är fin, den!

JA! Nu måste jag ju visa HATTEN! Den blev ju liksom färdig till sist! Liiite stor kanske, men hellre det, än för liten som den förra. Det var lite klurigt att bestämma sig för vilken dekoration jag skulle ha på den, men det landade i en prästkrage! Voilà!

hatten

Anyhow… Just nu sussar lilla 3:an och övriga knattingar är på förskolan. Mannen är en stjärna idag och lämpar av skrot på tippen. Själv sitter jag här och skriver i sällskap med ugglorna på min kaffekopp. På spisen puttrar potatis och i ugnen gottar en ”dragen gris” till sig (get it? ”pulled pork”)! Lunch på detta, kommer att sitta som en smäck -I’m telling you! Eftermiddagen kommer nog att bli kantad av ett besök hos  bästa second hand-butiken för inlämning av några småberg med barnkläder. Ska också pilla in ett par, nyss uthämtade, framkallade bilder i en ram som ska överraska svärföräldrarna när de kommer hem. Hämtning på förskolan, städning, fika, mys med syrran, Time Out-pass ikväll, kvällsmat, bad, nattning… -SHIT! Måste hänga tvätten från igår! Nä, måste kila! Auf Wieder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *