Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Joggat och virkat = till freds

Så skönt! Jag kom ut på min joggingrunda enligt planerna!  Det känns fortfarande okej i fogarna, även om jag kände av det lite i början av ”passet”. Det gäller väl att fortsätta vara försiktig och inte springa för fort och inte ta för långa steg.

2014-05-24 12.21.40

Det känns så himla skönt efteråt! Svettig och dan som man blir. Lite dusch på det, så är man en ny, nöjdare och gladare människa efter det! Som jag sagt tusen gånger förut, så handlar det om att få på sig paltorna och bara gå ut! När man väl är ute, så är det bara att göra! Det är stunden INNAN träningen som är svår att bemästra. Stunden då man inbillar sig att man har ett val och frågar sig om man ”känner för det”! Man ska aldrig känna efter… Man ska bara göra!

Just nu tar 3:an en eftermiddagslur och 1:an och 2:an förkovrar sig i Ninjago-världen en liten stund. Mannen är på gymmet och gör sig till en ny människa han också. Tänk er det! En ”ny” man varje dag!! *fniss*

Med solhatten går det ju faktiskt som smort! Jag vill minnas att det var mycket jobbigare med den förra. Kanske för att jag ville göra den klar så himla snabbt! Den här gången tänker jag att jag tar några tag här och några tag där, lite då och då alltså. Vips, så är den nästan klar! Nåväl… jag har bara kommit en liten bit på brättet, men ändå! Tråkigaste biten. Men så har jag dekorationen kvar till sist att se fram emot! Jag tror att jag kommer att göra några rosor och prästkragar och blad och så får vi se vad som slutligen får äran att sitta på hatten.

2014-05-24 14.00.10

Solen har letat sig fram emellan molnen (tänk att jag ALDRIG lär mig från en gång till en annan, om moln stavas med O eller med Å), så det vankas grillning i vår trädgård! Ett jobb som Mannen gladeligen får ta sig an. Tyvärr brukar jag få stå för undanplockandet av det hela. Mindre kul.

Nej… vad säger ni… lite vattning på det!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *