Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Back on track!

God morgon!

Aaaaahhh… jag säger bara det -FY vad jag är lättad! Så skönt att magsjukan blev mer långdragen än såhär! Redan mot eftermiddag/kvällen igår, började även 2:an att åter stabilisera sig, efter tre kräkningsattacker och diverse otrevligheter. Idag är vi möra, men på väg up the hill igen! Så lika nedslagen som jag kände mig igår, lika förhoppningsfull känner jag mig idag. Är riktigt glad och tacksam också över väderförändringen. Jag behöver regndagar mellan solskensvarven också för att må riktigt bra.

För ett tag sedan fick jag höra talas om att man inte ska skala bananer genom att bråka med ”pinnen”. I stället ska man göra som aporna och ge sig på ”bottenknoppen” i stället! Tryck till den och klyv den i två… liksom. Försökte göra en halvt misslyckad demo-film till mina Facebook-vänner på det! Se HÄR. Hi hi hi! Övning ger färdighet!

SÅ! Idag skulle jag haft Mamma Boot Camp– och Time Out-pass, men eftersom vi fick magsjuka, ställde jag in det redan i torsdags. Jag brukar räkna att det ska gå tre dagar efter att man tror att det är borta, för jag tycker att det brukar tendera vara just tre dagar mellan insjunkningarna, så att säga. Så jag sitter just och funderar på om jag inte ska försöka få till ett pass i morgon i stället. Måste bara höra med Mannen hur han jobbar och vilka möjligheter vi har att lösa det.

Känns som att det var något mer jag skulle säga… Ja, jo! Jag fick tag i garn till mitt fortsatta virkande av solhatten åt 3:an! De stängde inte förrän klockan sex igår kväll, så jag hann fixa det när jag ändå åkte för att hämta pizza …hrm… och godis och hyrfilm! GAAAAH! Jo, men det var precis en sådan dag! Vi ville ”fira” att vi överlevt! Men jag vet… vi skulle firat med fruktsallad såklart. Oavsett! När jag nu nämner det… Jag vill härmed utse världens godaste pizzor och världens bästa pizzeria och världens trevligaste pizzabagare! Nämligen Viking!

  -Mums!

Idag har jag massor som jag skulle vilja hitta på! I vanlig ordning, hinner jag väl hälften, om ens… Så svårt att prioritera när man vill så många saker, lika mycket! Dock vet jag ett! Jag ska ut och röra på mig! En lättsam provjogg igen, för att se hur fogarna mår. Behöver känna den frihetskänslan som jag varit berövad på i 1½ år! Nej, nu får det vara nog! Ha en alldeles förträfflig lördag hörrni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *