Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Efter regn…

Så har dagen börjat nå sitt slut och kvällningen tar vid. Vi gick till ”Farmor & Farfar” som planerat och hann där med att både låta oss bjudas på lunch och kaffe. En kort tur till lekplatsen blev det också, men det var inte alls skönt i det blåsväder som rådde. Sedan hemåt igen. Härligt med två cyklande kottar, varav en önskade bli puttad hela vägen hem. Hallå?! Kanske skulle skaffa el-tre-hjuling åt honom! *morr* Blev lite sned i ryggen där…

Väl hemma, somnade lilla 3:an en stund. 1:an och 2:an parkerade jag ett litet tag framför TV:n. Ibland får man lov att göra så. Dels för att jag ville att de skulle varva ner sig lite och dels för att jag tyckte att det var dags att klippa gräset.

Sagt och gjort. Nu ser det skapligt ut igen. Sedan stängdes TV:n av och de fick komma ut och hjälpa mig med trädgårdspåtningen. Solrosfröna som fått gro i kruka inomhus, ursprungligen från förskolan, fick nu komma ut och rota sig längs sidan av lekstugan. Det ska bli spännande att se hur de växer sig allt stoltare!

2014-05-11 18.55.51

2014-05-11 18.56.27

Nu har de smutsiga små, fått sig ett välbehövligt bad också. Pyjamaserna är på och vi väntar på att Mannen ska komma hem med pizza. Jo, ibland får man göra så också!

Med facit i hand, kan jag konstatera att dagen, som började lite grått, har fått lite färg i marginalen igen. Färg och solsken! Ha en riktigt skön kväll hörr’ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *