Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Firday Night Chicken

Idag hade vi ännu en härlig träff i mammagruppen! Vi brukar alltid ha något gott att knapra på, så efter sedvanlig fika, smakade vi på Friday Night Chicken från Familjen Dafgård. Ett paket fick man, så jag valde ”Sweed Chili”. Ett gott val, visade det sig! Mycket gott, tyckte vi allihop! Bra kryddat, så är man känslig för just kryddor, kanske inte detta är det allra bästa alternativet av de tre. Det enda negativa jag själv har att tillägga, är att det kanske inte precis ser sådär aptitligt ut.

IMG_20140508_150412

Möjligheten att testa, fick jag som vanligt tack vare att jag är en ambassadör för Buzzador. Så jag kan rekommendera både kycklingen och att bli Buzzador! Men vad innebär det, då? Jo…

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ DEN HÄR LÄNKEN så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är FruB)

Du kan också…

Skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden FruB  till register@buzzador.com

SMS:a Buzzador FruB  till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa DEN HÄR LÄNKEN.

 

#fridaynightchickenbuzz #buzzador

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *