Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Go’förmiddag!

Oh Godd! Det var inte igår jag var såhär förkyld och risig! *hatcho prosit*  Fy bövelen! Men det är klart, jag kan ju vända på det och vara tacksam i stället, för att jag , som sagt, inte är förkyld så ofta. Så egentligen är jag väl lyckligt lottad och det vore väl inte mer än rättvist att jag också fick smaka på ”riset” ibland jag också. Däremot tar jag ofta hand om andra familjemedlemmar som är sjuka och det kan vara nog så jobbigt i min mening.

Jag har inte haft många sekunders sitta-på-ändan-och-göra-ingenting på sistone. Jag har haft fullt upp med allt möjligt, tycker jag. Planterat blommor och jordgubbar och broccoli och städat och tvättat och pysslat och handlat och lagat mat och ja… sånt där som alla andra också ägnar sig åt i vardagen. Och så några Mamma Boot Camp– och Time Out-pass också förstås!

Här kommer några bilder från dagarna som gått…

20140317_114527

Jag byggde en liten rabatt på ena sidan av lekstugan och planterade lavendel där i. Kommer att se härligt ut när de växer upp och riktigt svämmar över!

20140320_142501 (1)

Jag vet! Men försök att få på skor på denna gosse! Han ville INTE!

20140320_153956 (1)

Lite broccoli fick komma ut och boa in sig i pallkragen!

20140320_145228 (1)

Mysigt att rita i solskenet tyckte 1:an.

20140321_153043

Och så fick vi ju plantera lite blomster i fönsterlådorna på lekstugan också, såklart!

 

 

20140321_153606

…jag tror att jag ska flytta ut i lekstugan! Så himla mysigt!

20140321_153644

20140322_100809

Och här har vi en bild från ännu ett jättemysigt Mamma Boot Camp-pass!

20140322_153711-1

Sista bilden ut, ett jättefiffigt tips på hur man gör ett insynsskydd! Använd maskeringstejp, rolla sedan på filmjölk (!!) med roller och gör ditt mönster av en blöt tops (om du vill)! Voilà! Suveränt! Men nästa gång ska jag göra det MELLAN fönsterna, eftersom ”kidsen” gärna vill pilla på det. Grr!

 

Så! Det var i korthet vad jag skulle ha skrivit om de senaste dagarna om jag bara hade haft tid och orkat. Men nu fick ni en snabbpresentation i efterhand. 😉
Tror att jag ska slänga in håret i duschen nu. Känner mig SÅ ofräsch! …som man alltid gör när man är ”under isen” eller sjuk.

…håller med Maria. Det hade suttit fint att göra en retur till en dags SPA på Ystad Saltsjöbad nu. -Ahh… Men får leva gott på minnet efter det just nu. En annan dag gör vi om det!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *