Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Måste ha denna väska!

 

väskan

Det kan bara inte hjälpas! Denna väska från MQ bara måste jag ha! Jag menar hur snygg ÄR den inte?! Det är som om den var tillverkad bara för mig! Så mycket jag är den! Passar ju både till vardags och till fint! Bra storlek, så att man rymmer en kvinnas alla förnödenheter (plånbok, mobil, almanacka, läppbalsam, handkräm, penna, servetter, nycklar, tandborste och tandkräm, plåster, handsprit, spegel, tamponger/bindor, paraply… alla har vi ju våra ”need-to-have”), bra material, tidlös… Ja, jag är helt såld på den! En tusenlapp hit eller dit, liksom… *host host* Eller ja… *hrum* En nolla mindre hade ju suttit fint, så att säga. Vi får väl se, vi får väl se… jag har ju sagt till mig själv att pengarna som kommer in från saker jag säljer bort själv, får lov att gå till nya inköp som jag verkligen önskar mig.

2 thoughts on “Måste ha denna väska!

    1. Amen visst ÄR den! Jag brukar inte få sådana begär, men nu bara MÅSTE jag! Slantarna får jag väl skrapa ihop på något vis! Jag menar… hur mycket unnar man sig som mamma?! Allt som oftast ”icke alls”, så jag kan tycka att jag är lite värd den! *fniss* Och DU OCKSÅ! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *