Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Glad ut i örsnibbarna!

solsmiley

Precis! Exakt så! Glad ända ut i örsnibbarna är jag idag! Tack vare den där gula saken uppe på himlavalvet! Tänk att det kan göra så stor skillnad! Mer av den varan vill vi ha!

Idag har jag träffat världens bästa Ann-Sofie på lite frukost i byns bästa kafé, Bengts. Det var tänkt att vi skulle ha lite mys hemma hos mig, men jag tog tillfället i akt att komma hemifrån en stund. Det behöver man ibland, den saken är ju helt klar.
På vägen hem riktigt mös jag!! …mös? Heter det så? Mysa, mös, musit! Ha ha ha ha! asgarv

Men jag kan inte bestämma mig för om det är en vacker vinterdag eller en hopp-om-vår-dag… tror bestämt det sistnämnda. För gräset är grönt och det finns vintergäck i trädgården!

2014-02-04 11.53.54        2014-02-04 11.54.33

Så då hade vi det där valet igen… Ta hand om tvätt och andra inomhusbestyr… ELLER inte! Jag valde inte.

2014-02-04 11.56.08

Kaffe i muggen och solsken i blick! Kan inte bli bättre! Lillan sussar gott i vagnen i trädgården och jag tror att den friska luften gör henne gott! Jag skulle också vilja ligga nerbäddad i en fårskinnsfäll sådär och bara andas rent, friskt, kallt, krispigt, härligt…

Hur som helst, när jag satt där utanför lekstugan, började hjärnan jobba igen. GUD vad jag längtar tills det blir pilla-i-trädgården-dags! Å vad jag ska! Jag ska fixa och trixa och dona och pyssla och dekorera och plantera och vattna och odla och -Tiden! Jag vet. Man ska hinna. Men i år vill jag verkligen hinna med det! Särskilt nu sedan lekstugan kommit till vår trädgård! Tänk att sy små gardiner och stoppa blommor i fönsterlådorna. Tänkte även att det skulle få bli någon klätterväxt vid ena husgaveln, kanske vackra Klematis! Sedan sak det odlas i lådor, både jordgubbar och sallad och tomater och örter… Det är i alla fall min dröm och vision. Hur det sedan blir, får vi se. Bättre att sikta högt i alla fall.

Nu ska jag gå ut i det vackra vädret igen. Snart nog måste jag ändå gå iväg till förskolan och hämta 1:an.

blow-a-kiss-smiley-emoticon …på återseende!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *