Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Me&i – vårkollektion

Idag började jag med ett möte med Q-NET. Lika mysigt varje gång och nu blev vi dessutom med ny medlem!

Sedan var det bara att köra bilen genom snön till en träff med mammagruppen, som idag också var en Me&i-träff där man visade den nya kollektionen. Jag blir chack-matt! Hur ska man kunna motstå DETTA?!

meandi2

Gå in på HEMSIDAN och titta runt! Väl värt ett besök!

Massor av fina nyheter till de små alltså, men i vanlig ordning är det till mig själv jag önskar köpa mest (jag växer ju inte ur kläderna lika snabbt)!

symbolic pirate v-tee

Den här T-shirten är otroligt skön och duktigt tjusig på! Ett par justa jeans och lite bling-bling så är man genast festsnygg! …även fast det ju inte blir så mycket ”fest” som småbarnsmamma.

Och den här då:

poncho tunic

JAG gillar den jättemycket i alla fall! Så nu krävs det massor av styrka för att motstå ett inköp! …fast om jag lyckas sälja av lite annat som ligger här hemma och skräpar och inte används, så kan jag ju köpa! 😀

SUPERTREVLIG TJEJ SOM VISADE KOLLEKTIONEN FÖRRESTEN! :)

Återvänder till kidsen! Snart dags att preppa dem för sängen. Hoppas de somnar lika följsamt som igår! Drömma går i alla fall! *ler*

// <![CDATA[

// ]]>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *